Θεραπεία τριχόπτωσης

Mε Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες Αιμοπεταλίων

Ο Δρ. Ζώντος εφαρμόζει σε άντρες και γυναίκες θεραπεία τριχόπτωσης με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες Αιμοπεταλίων ως μια προληπτική θεραπευτική επιλογή. Πρόκειται για την πλέον εξελιγμένη και ελάχιστα επεμβατική θεραπευτική μέθοδο για περιπτώσεις ασθενών που πάσχουν από διάφορες μορφές τριχόπτωσης και όπου ενδείκνυται ενεργοποίηση του θύλακα των τρίχων.

Ειδικότερα, λαμβάνεται στη κλινική μια μικρή ποσότητα αίματος και με ειδική επεξεργασία ενεργοποιούνται τα αιμοπετάλια. Με μια λεπτή βελόνα εκχύονται οι Αυτόλογοι Αυξητικοί Παράγοντες Αιμοπεταλίων στο δέρμα της πάσχουσας περιοχής του κεφαλιού. Στη συνέχεια, οι αυξητικοί παράγοντες των κυττάρων του αίματος κάθε ασθενή επιδρούν στα τριχοθυλάκια προάγοντας την ανάπτυξη των τριχών με τρόπο φυσικό και κυρίως χωρίς επιπλοκές.

Η ενέσιμη αυτή θεραπεία περιλαμβάνει πολλούς αυξητικούς παράγοντες που ενεργοποιούν την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων. Μπορεί να εφαρμοστεί πριν, μετά αλλά και ενδιάμεσα από χειρουργικές θεραπείες. Πολλοί ασθενείς επιλέγουν να κάνουν τη θεραπεία τριχόπτωσης με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες Αιμοπεταλίων κάθε μήνα, για τρεις φορές συνεχόμενα καθώς σύμφωνα με τελευταία επιστημονικά πρωτόκολλα η συστηματική εφαρμογή ή η εφαρμογή δύο φορές το χρόνο ενεργοποιεί αποτελεσματικότερα την ανάπτυξη της τρίχας.

Μενού