Παγκόσμιο Σεμινάριο Live Χειρουργικής Πρακτικής

Από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Dubai το Παγκόσμιο Σεμινάριο Χειρουργικής Ζωντανά, το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό Σεμινάριο Μεταμόσχευσης Μαλλιών σε όλο τον κόσμο. Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει μια περιεκτική περιφερειακή συνάντηση για τις τελευταίες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών, τόσο με διδακτικά προγράμματα όσο και με τη δυνατότητα παρακολούθησης χειρουργείου ζωντανά.

Το παγκόσμιο αυτό γεγονός διοργανώθηκε από τη Διεθνή Εταιρεία Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ISHRS), τη μεγαλύτερη διεθνή μη κερδοσκοπική ιατρική εταιρεία, αποτελούμενη από περισσότερα από 1.200 μέλη τα οποία εκπροσωπούν πάνω από 60 χώρες και είναι αφοσιωμένα στη διακήρυξη των υψηλότερων προδιαγραφών ιατρικής πρακτικής και δεοντολογίας.

Ο Δρ. Ζώντος προσκλήθηκε και συμμετείχε ως κύριος λέκτορας και εκπαιδευτής μαζί με κάποιους από τους πιο εξαίρετους χειρουργούς μαλλιών του κόσμου. Μοιράστηκε την εμπειρία του και δίδαξε στους συναδέλφους του την πρωτοποριακή τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών και τις σύγχρονες προσεγγίσεις της εκλεπτυσμένης επιστήμης αλλά και τέχνης της FUE.