Long Ηair FUE

Long Ηair FUE
Τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE δίχως Ξύρισμα

Εξαγωγή Τριχοθυλακικών Μονάδων δίχως ξύρισμα της δότριας περιοχής.

Στην κλινική μας μπορεί να γίνει μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς να απαιτείται να ξυρίσουμε τα μαλλιά σας. Γυναίκες και άντρες μπορούν να επιλέξουν τη μέθοδο Long Ηair FUE και να γίνει μεταφύτευση δίχως να αναγκαστούν να αλλάξουν στο ελάχιστο το στυλ των μαλλιών τους.

Ο Δρ. Zώντος με την εμπειρία του, και την ενεργή συνεισφορά του στην εξέλιξη της μεταμόσχευσης μαλλιών, ανέπτυξε μια πρωτοποριακή μέθοδο εξαγωγής τριχοθυλακίων που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της μεθόδου FUE δίχως την ανάγκη ξυρίσματος του τριχωτού της κεφαλής.

Με την κλασσική τεχνική η δότρια περιοχή που θα χρησιμοποιηθεί κατά την εξαγωγή χρειάζεται να ξυριστεί δύο με τρία χιλιοστά, ενώ με την πρωτοποριακή Long Ηair FUE τεχνική που εφαρμόζει ο Δρ. Zώντος αυτό δεν είναι πια απαραίτητο. Η μέθοδος αυτή δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, εφάμιλλο της κλασικής μεθόδου εξαγωγής, το οποίο ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις. Παράλληλα η επέμβαση περνάει απαρατήρητη προσφέροντας στον υποψήφιο μέγιστη διακριτικότητα στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Εργαζόμαστε συστηματικά για να παρέχουμε στους ασθενείς μας ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει σήμερα στη Μεταμόσχευση Μαλλιών. Μας ενδιαφέρει να έχουν πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την επέμβαση. Νοιαζόμαστε για την ικανοποίηση και την υψηλή ποιότητα ζωής του κάθε ασθενή που μας επιλέγει

Αποτελέσματα