Κλινική

Η πρότυπη κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Zontos Hair & Skin Clinic βρίσκεται στην Αθήνα και ιδρύθηκε το 2021 από τον καταξιωμένο χειρουργό Δρ. Ζώντο MD, BSc, MSc, PhD, FISHRS, ABHRS.

Μετά από 13 και πλέον χρόνια ως ιατρικός διευθυντής της κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Haarklinikken στη Δανία, ο Δρ. Ζώντος αποφάσισε να δημιουργήσει στην Ελλάδα ένα υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον αναλόγου επιπέδου με αυτό των Σκανδιναβικών χωρών για την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών κατά της τριχόπτωσης.

Σκοπός της κλινικής είναι η παροχή ολοκληρωμένων και καινοτόμων ιατρικών υπηρεσιών στον τομέα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών. Με εφόδια την πολυετή διεθνή εμπειρία, γνώση και ενεργό δράση του Δρ. Ζώντου, την άρτια επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, δίνονται λύσεις σε προβλήματα τριχόπτωσης.

Στον μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο της Zontos Hair & Skin Clinic εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών που εξασφαλίζουν την ολοκληρωμένη φροντίδα και βελτιώνουν την εμπειρία και την εικόνα του ασθενούς. Ο χώρος της κλινικής είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να διασφαλίζει την άνεση, αλλά και να παρέχει διακριτικότητα και εχεμύθεια στους πελάτες της κλινικής μας.

Για εμάς ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Κατανοούμε τις ανάγκες σας και είμαστε όλοι εδώ, και εγώ και το προσωπικό, για να τις υπηρετήσουμε, να βελτιώσουμε την εικόνα σας και να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση σας.

Δρ. Ζώντος

Εξοπλισμός

Πρωτοποριακή διάγνωση με το σύστημα FOLLYSIS©

FOLLYSIS© ονομάζεται ένα πρωτοποριακό υπολογιστικό σύστημα διάγνωσης ειδικά σχεδιασμένο από τον Δρ. Ζώντο. Περιλαμβάνει μια εξελιγμένη βάση δεδομένων και προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας εικόνων του τριχωτού.

Το σύστημα FOLLYSIS© επιτρέπει τον ακριβή σχεδιασμό χειρουργικής θεραπείας και αποκατάστασης των μαλλιών καθώς και παρακολούθησης των ασθενών.

Designs The Treatment Planning.

Εξελιγμένα χειρουργικά εργαλεία.

Ο Δρ. Ζώντος χρησιμοποιεί για τις χειρουργικές επεμβάσεις:

Τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά εργαλεία εξαγωγής και τοποθέτησης τριχοθυλακίων που εγγυώνται τον ατραυματικό χειρισμό των μοσχευμάτων κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Ειδικά μελετημένα και κατάλληλα σχεδιασμένα συστήματα διατήρησης και συντήρησης των μοσχευμάτων κατά την παραμονή τους εκτός του σώματος ώστε να μην διαταράσσεται η ζωτικότητα τους.

Τα πλέον εξελιγμένα οπτικά συστήματα φωτισμού και στερεοσκόπια ποιοτικής διαλογής και διαχωρισμού των τριχοθυλακίων που επιτρέπουν τη βέλτιστη κατανομή, πυκνότητα και φυσικότητα του αποτελέσματος

Σύστημα αναισθησίας Computer Wand

Το σύστημα αναισθησίας Computer Wand που χρησιμοποιεί ο Δρ. Ζώντος αποτελεί τον αποτελεσματικότερο και ασφαλέστερο τρόπο αναισθητοποίησης του δέρματος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα του συστήματος Computer Wand αυξάνει σημαντικά την άνεση του ασθενή, μειώνει το άγχος και ελέγχει αποτελεσματικά τη ροή και το ρυθμό της αναισθησίας κατά τη διαδικασία.