Ιατρική Ομάδα

Βερνίκος Θεόδωρος MD Ιατρός ειδικός Δερματολόγος

Επιστημονικός Υπεύθυνος της κλινικής ZONTOS HAIR & SKIN CLINIC

Ο Δρ. Θεόδωρος Βερνίκος γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1970. Από το 2009 ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Αφού αποφοίτησε από το τμήμα Ιατρικής το 1996, ο Δρ. Βερνίκος εκπαιδεύτηκε στη συνέχεια 4 χρόνια και απέκτησε το εξειδίκευση στη Δερματολογία στην Ελλάδα το 2004. Ο Δρ Βερνίκος συνέχισε την εξειδίκευση του στην τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE . Έχει εργαστεί σε πολλές διάσημες κλινικές στην οδό Harley στο Λονδίνο, καθώς και στο Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου . Εργάζεται επίσης ως Δερματολόγος σε νοσοκομείο NHS της Αγγλίας και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην Κλινική Δερματολογία και στη διάγνωση και θεραπεία Καρκίνων του Δέρματος.

Ο Δρ. Βερνίκος αναγνωρίζεται ως ειδικός στη διάγνωση , θεραπεία και χειρουργική αποκατάσταση της τριχόπτωσης . Ο πλούτος της εκπαίδευσης και της εμπειρίας του μιλά από μόνος του, αφού έχει πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών FUE τα τελευταία 17 χρόνια. Η προσωπικότητά του είχε ως αποτέλεσμα να είναι αρκετά δημοφιλής τόσο στους ασθενείς όσο και στους συναδέλφους του επαγγελματίες.

Στη Mirror Online έχουν γραφτεί άρθρα σχετικά με τη δραστηριότητα του Δρ. Βερνίκου.

Ilona Shchur

H Ilona Shchur είναι μέλος της ιατρικής ομάδας του Δρ. Ζώντου εδώ και 17 χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε έξι παγκόσμια συνέδρια της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (IHSRS) και σε τρία Εκπαιδευτικά Εργαστήρια IHSRS ως μέλος του διδακτικού προσωπικού. Έχει εκτενή διεθνή εμπειρία καθώς έχει συνεργαστεί με Κλινικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών σε χώρες όπως Γαλλία, Ιταλία, Ισραήλ, Νότια Αφρική, Ελλάδα, Πορτογαλία και Δανία. Συμμετέχει ως ιατρικός βοηθός στην επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών αλλά αναλαμβάνει και την εκπαίδευση βοηθητικού προσωπικού. Έχει ακόμα εξειδικευτεί στο Λονδίνο στην τεχνική δερματοστιξίας του κεφαλιού (Scalp Micropigmentation, SMP) και εργάζεται ως καλλιτέχνης SMP στην Αθήνα.

Ιφιγένεια Πρωτοπαπά

Η Ιφιγένεια αποτελεί μέλος της ιατρικής ομάδας του Δρ. Ζώντου εδώ και 8 χρόνια. Αποφοίτησε με Άριστα από το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου και εντάχθηκε στην ιατρική ομάδα αφού εκπαιδεύτηκε κατάλληλα στις τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζει ο Δρ. Ζώντος. Είναι κάτοχος διπλωμάτων Basic Life Support (BLS), Immediate Life Support (ILS) και Advanced Trauma Treatment (ATT). Έχει εργαστεί στο εξωτερικό στη Δανία και τη Σκωτία και έχει παρακολουθήσει συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ISHRS) και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΝΕ). Διακρίνεται για την οργανωτική της δεινότητα αλλά και την άριστη επικοινωνία της με τους ασθενείς.

Άννα Καραγιάννη

Η Άννα αποτελεί μέλος της ιατρικής ομάδας του Δρ.Ζώντου από το 2017. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο τμήμα Διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εκπαιδεύτηκε ως τεχνίτρια μεταμόσχευσης μαλλιών από τον Δρ.Ζώντο στην Δανία. Είναι κάτοχος διπλώματος BLS και έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών , ISHRS. Έχει δουλέψει στο τμήμα Διεθνών ασθενών της Βιοϊατρικής ως ιατρικός συντονιστής, εξελίσσοντας τις γνώσεις της σε πολλά προγράμματα ,τα οποία ενισχύουν την ικανότητα της να δημιουργεί ένα λειτουργικό εργασιακό περιβάλλον στην κλινική.

Γιατί να μας επιλέξετε

Διεθνής αναγνώριση και ερευνητική δράση

Άριστα εκπαιδευμένη ιατρική ομάδα

Ασφάλεια και φυσικό αποτέλεσμα

Υψηλού επιπέδου ιατρικός εξοπλισμός

Επεμβάσεις αποκλειστικά από τον εξειδικευμένο χειρουργό Δρ. Ζώντο