Δρ. Γεώργιος Ζώντος : Πυλώνας του 2024 ISHRS Live Surgery Workshop, των προφορικών εξετάσεων της ABHRS στο πλαίσιο του 46ου S.I.Tri. Conference

Το 46ο S.I.Tri. Conference στο Μιλάνο καλωσορίζει τη σημαντική συμμετοχή του Δρ. Γεώργιου Ζώντου, διακεκριμένης χειρούργου στον τομέα της χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών. Η συμμετοχή του μεταφράζεται σε πολλαπλούς σημαντικούς ρόλους, ενισχύοντας την εκπαιδευτική και επαγγελματική αξία του συνεδρίου.

Εισηγητής και προφορικός εξεταστής για τις προφορικές εξετάσεις της ABHRS

Ο Δρ. Ζώντος συνέβαλε καθοριστικά στη διοργάνωση της “δια ζώσης” προφορικής εξέτασης που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο 46ο S.I.Tri. Conference και του 2024 ISHRS Europe Live Surgery Workshop. Οι εξετάσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν στις 23 Μαΐου 2024. Αποτελούν μια πλατφόρμα για τους χειρουργούς του κλάδου να επιτύχουν επαγγελματική πιστοποίηση, αναγνωρισμένη διεθνώς. Ο Δρ. Ζώντος θα είναι επίσης προφορικός εξεταστής, διασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα αξιολόγησης.

Πρόεδρος του 2024 ISHRS Europe Live Surgery Workshop

Ο Δρ. Ζώντος θα δώσει την εναρκτήρια ομιλία για το 2024 ISHRS Europe Live Surgery Workshop, στην οποία θα καλωσορίσει τους συμμετέχοντες, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024. Η ομιλία του θα δώσει τον τόνο για την επερχόμενη ολοήμερη ημέρα του εντατικού workshop, τονίζοντας τη σημασία της καινοτομίας και της συνεργασίας στη χειρουργική αποκατάστασης μαλλιών. Την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, στο νοσοκομείο San Raffaele, ο Δρ. Ζώντος θα προεδρεύσει του ISHRS Europe 2024 Live Surgery Workshop, μαζί με τον Co-Chair Δρ. Piero Tesauro. Αυτό το εργαστήριο πρόκειται να αποτελέσει κορυφαίο γεγονός του συνεδρίου, παρουσιάζοντας προηγμένες χειρουργικές τεχνικές στην αποκατάσταση των μαλλιών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανές επεμβάσεις και να αλληλοεπιδράσουν με κορυφαίους γιατρούς στον κλάδο. Υπάρχουν 3 χειρουργικές αίθουσες, στις οποίες ο Δρ. Ζώντος και καταξιωμένοι χειρουργοί αποκατάστασης μαλλιών από όλο τον κόσμο επιδεικνύουν τις τελευταίες τεχνικές εξαγωγής και τοποθέτησης: Η χειρουργική αίθουσα 2 επικεντρώνεται στην αποκατάσταση φρυδιών με την τεχνική Long Hair FUE, παρουσιάζοντας τη σχεδίαση φρυδιών, την Long Hair εξαγωγή και την τοποθέτηση τριχοθυλακικών μονάδων με προηγμένα εργαλεία. Η χειρουργική αίθουσα 1 συνδυάζει τις διαδικασίες εξαγωγής Shallow FUT και Shaven FUE με τις πιο πρόσφατες συσκευές, WAW DUO και Zeus, αναδεικνύοντας την ακρίβεια στη σύγχρονη αποκατάσταση μαλλιών και τις τεχνικές με τους implanters Robopen και Lion. Η χειρουργική αίθουσα 3 διερευνά τις εξειδικευμένες θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών PRP Plasma X, TRICOPAT και SEFFIHAIR με βλαστοκύτταρα λιπώδους ιστού, δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες της αναγεννητικής ιατρικής στην αποκατάσταση των μαλλιών.

Συντονισμός και Ομιλία στο 46ο S.I.Tri. Conference 

Επιπλέον κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Δρ. Ζώντος συντονίζει την ενότητα “Σχεδιασμός και διόρθωση στη χειρουργική αποκατάσταση μαλλιών” το Σάββατο 25 Μαΐου, μαζί με τον Δρ. Piero Rosati. Επίσης, παραδίδει μια σημαντική παρουσίαση, με θέμα την επίδραση του PRP στην επούλωση της δότριας ζώνης μετά από μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUE, στη συνεδρία “Αναγεννητική Ιατρική”. Η ομιλία αυτή προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τις τελευταίες εξελίξεις και τις μελλοντικές κατευθύνσεις στην αποκατάσταση μαλλιών.

Η ολιστική συμμετοχή του γιατρού στις 4 μέρες στο Μιλάνο αναδεικνύει την αφοσίωσή του στην πρόοδο του τομέα της χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών και τη δέσμευσή του στην ανάπτυξη, έρευνα και εκπαίδευση. Η συμβολή του αναμφίβολα εμπλουτίζει την εμπειρία του συνεδρίου για όλους τους συμμετέχοντες.